COPII ȘI TINERI

Suntem interesați de bunăstarea și creșterea spirituală a celor mai tineri care vin în biserica noastră. Viitorul este, fără îndoială, determinat în mare măsură de modul în care direcționăm mințile copiilor și tinerilor, ce va determina cursul vieții lor și influența lor în societatea actuală. Este esențial ca ei să fie implicați în grupuri de studiu biblic și să fie obișnuiți să dea slavă lui Dumnezeu prin slujirea altora. Menținerea unei relații strânse cu Dumnezeu îi va menține fermi atunci când vânturile înverșunate ale ispitelor vin asupra lor, astfel încât să poată rezista și să fie biruitori în Hristos.

COPILAȘI (vârsta 0-5)

Cu povești biblice interactive, gesturi afectuoase și muzică, cei mici își vor începe formarea credinței știind că sunt iubiți și speciali și că Dumnezeu îi iubește!

PRIMARA (vârsta 6 – 9)

În următoarea fază a formării credinței copilului tău, explorăm modul în care Isus dorește să fie cel mai bun prieten al lor pentru totdeauna și ce înseamnă să împărtășești dragostea Lui cu ceilalți. Cu povestiri, muzică, craft-uri, activități, prezentări, povestiri și lecții cu obiecte pedagogice, copilul tău se va simți cel mai bine!

JUNIORI (10 – 12 ani)

Cu programe concepute special pentru copiii de școală elementară, copilul dumneavoastră își va continua formarea credinței, învățând că dragostea lui Dumnezeu pentru ei este puternică, nesfârșită și neschimbătoare; ei vor învăța să poată împărtăși această iubire cu ceilalți. Copilul tău se va bucura de lecții cu obiecte, provocări, cântece și muzică în timp ce explorează aceste concepte împreună cu prietenii lor.

ADOLESCENȚI (ages 13 – 17)

Formarea credinței elevilor noștri va continua pe măsură ce vor explora modul în care Dumnezeu este relevant și important în viața lor de zi cu zi și cum dragostea Lui pentru ei este necondiționată. Se vor bucura de discuții în grupuri mici.

TINERI (peste 18 ani)

Biserica noastră organizează oportunități creative, stimulative și antrenante pentru ca tinerii să exploreze împreună cuvântul lui Dumnezeu ca grup de studiu. Prin interacțiune și discuții pozitive, tinerii sunt inspirați să studieze Biblia profund și să aplice principiile biblice în viața lor.

Pin It on Pinterest