PENTRU NOII VENIŢI

Biserica noastră este o casă primitoare unde toată lumea poate găsi dragoste, bucurie și pace în timp ce se închină lui Dumnezeu. Chiar dacă suntem conștienți că multor oameni consideră că este dificil să vină în locuri noi, se confruntă chiar cu timiditate sau se pot simți inconfortabil adaptându-se la noile medii, membrii bisericii noastre sunt întotdeauna aici pentru a ajuta, pentru a ajuta la depășirea acestor limite și pentru a-i face pe noii vizitatori să se simtă primiți și acceptați așa cum sunt. Scopul nostru este să-i ajutăm pe alții să se apropie de Dumnezeu și, făcând acest lucru, să-i ajutăm să crească în credința lor. Această biserică este locul în care sufletele cu inima zdrobită și suferinde vor găsi mângâiere și putere pentru a le ajuta să lupte cu provocările vieții de zi cu zi.

Î: Când începe serviciul spiritual al bisericii?

R: Ușile noastre se deschid la ora 11:00 AM în fiecare sâmbătă cu dezbaterea unei lecții biblice la școala de sabat, iar apoi serviciul nostru principal de închinare începe în jurul orei 12:30, așa că nu ezita să aduci familia, și să inviți prietenii să ni se alăture.

Î: Cum arată un serviciu de închinare de Sabat?

R: Programul spiritual al bisericii adventiste de ziua a șaptea are loc în fiecare sâmbătă începând cu ora 11:00 AM și avem programe deschise pentru care oricine se poate alătura toată ziua. Programele principale constau din două părți:

 

  1. Ora școlii de Sabat, care este un studiu biblic interactiv cu secțiuni separate pentru adulți și tineri/copii; și

 

  1. Serviciul principal de închinare în care pastorul nostru sau vorbitorul nostru invitat va împărtăși un mesaj pentru a vă încuraja, a vă învăța și a vă inspira să vă construiți relația cu Dumnezeul Creatorul nostru uimitor, iubitor și plin de compasiune.
Î: Cum va fi prima mea vizită?

R: A participa pentru prima dată la o nouă biserică poate fi cu siguranță o experiență copleșitoare, mai ales dacă nu știi la ce să te aștepți! Dorim să facem din timpul tău în biserica noastră o experiență pozitivă, împlinitoare. Vei fi întâmpinat la ușă și invitat în sanctuarul nostru principal pentru a te alătura școlii noastre de Sabat (sau la parter pentru a te alătura orelor pentru copii), iar după oră, te vei alătura tuturor la serviciul nostru de închinare.

 

Vom avea un timp plăcut la masa de părtășie și poți sta la diferitele programe pe care le avem după-amiaza, sau poți pleca, dacă dorești.

 

Vrem să simți că faci parte din familia noastră – pentru că ești!

Î: Cum mă îmbrac pentru biserică?

R: Noi credem că dăm tot ce e mai bun Mântuitorului nostru, însă fiecare se află într-o situație diferită în viață și nu judecăm. Este mai important să vii și să te închini cu noi. Majoritatea vor purta haine confortabile, adecvate și decente, dar dacă nu ești sigur, nu-ți face grijă, doar vino.

Î: Există vreun loc de parcare în apropierea bisericii?

R: Da, există. Se poate parca pe străzile din jur. Dacă nu ești sigur, nu ezita să ne contactezi înainte de a veni, iar unul dintre diaconii noștri vă poate întâlni și vă va îndruma.

Î: Ce să fac cu copiii? Există vreun program pentru ei?

R: Da, te rugăm să aduci și copiii la biserica noastră. Avem o Școală de Sabat separată pentru copii, iar părinții sunt bineveniți să li se alăture.

Î: Trebuie să dau daruri bisericii când toți ceilalți dau daruri?

R: Dumnezeu cunoaște inimile fiecăruia dintre noi, așa că te rugăm să nu simți că trebuie să aduci daruri dacă nu poți face acest lucru. Toată lumea se află în faze diferite ale vieții și în situații diverse, iar noi nu judecăm ci suntem fericiți că te închini cu noi.

Î: Trebuie să aduc ceva la masa de părtășie și ce mâncați?

R: În general în fiecare Sabat, avem un prânz cu diverse mâncăruri. Poți aduce un preparat cu alimentație curată biblic dacă dorești, dar nu trebuie să simți nici o obligație! În general există mâncare suficientă și vrem să ni te alături.

Î: Există întâlniri de rugăciune pe care le organizează biserica?

R: Avem întâlniri de rugăciune miercurea și vinerea la 8:00 PM pe Zoom. Putem oferi link-ul de conectare. Nu ezita să ne contactezi. De asemenea, nu ezita să aduci o cerere de rugăciune dacă dorești.

Î: Aveți alte studii biblice?

R: Dacă dorești să începi un nou studiu, să îți întărești credința și să întâlnești oameni noi care te vor ajuta în acest proces, atunci ești invitat să te alături unui grup de studiu biblic și să cunoști bazele credinței noastre și adevărurile fundamentale ale Bibliei.

Pin It on Pinterest